Herhaling verreiker cursus

Veilig werken met een verreiker

Waarom een herhaling verreiker cursus? Het is natuurlijk belangrijk dat je certificaat geldig blijft, je de kennis actueel houdt en niet blind wordt voor de gevaren die het gebruik van een verreiker met zich meebrengt. Daarnaast moet de werkgever bij controle kunnen aantonen dat er gedegen instructie is geweest.

Een verreiker is een multifunctioneel apparaat. Omdat het veel wordt gebruikt in ruw en oneffen terrein, vereist het speciale kennis en vaardigheid. Het lijkt op het besturen van een hef- of reachtruck, maar het is toch nog even anders.

Het certificaat en ARBOpas zijn vijf jaar geldig na het halen. Verloopt je certificaat binnenkort, of is hij net verlopen; schrijf je dan snel in voor een herhaling verreiker cursus. Binnen een dag heb jij een nieuw verreiker certificaat in de pocket.

Inhoud van de cursus

De cursusdag begint om 9.00 uur en duurt tot maximaal 16.00 uur.

De dag begint met een theoriedeel, gevolgd door de (inbegrepen) lunch, waarna er een praktijk deel volgt. Hierna bekijkt de examinator bij elke cursist de competenties die vereist zijn voor hercertificering.

Als de instructeur allebei de onderdelen als voldoende beschouwd heb je de verlenging binnen, en kan je weer vijf jaar vooruit!

Herhaling verreiker cursus – Locatie en tijd

De eendaagse cursussen herhaling verreiker worden gegeven op onze vestigingen in Zoetermeer en Eindhoven. Een aantal werknemers tegelijk scholen op eigen locatie? Geen probleem. Wij komen naar uw bedrijf om onze kennis en ervaring te delen met de werknemers en te zorgen dat er op een veilige, juiste en verantwoorde manier wordt gewerkt.

Een verreiker is een serieus werktuig. Het heeft ontzettend veel mogelijkheden, maar je moet er wel veilig mee kunnen werken! Wees verstandig en volg een cursus.

John van Haren

ARBO opleidingscentrum

Wees op tijd met verlengen,
anders grijp je mis.
Schrijf je in!